Reviews van klanten

Beste bezoeker. Deze pagina is in de plaats gekomen voor de pagina "Work in progress". Omdat we het stadium van ontwerpen en bouwen voorbij zijn, willen we graag de pagina gebruiken om enkele reviews te plaatsen van mensen die de kleivormpers al ontvangen hebben.

Vandaag een zwaar pakket binnen. De kleipers van Marcel is binnen... jippie!!! Aan het gewicht te voelen degelijke kwaliteit. Natuurlijk gelijk uitgepakt en het viel me op dat het geheel netjes verpakt is. Mooi compleet, zelfs een uitgebreide handleiding er bij. Alles straalt degelijkheid uit. De pers is uitgevoerd in stevig metaal en gegalvaniseerd. De handle om de klei aan te drukken is zwaar uitgevoerd en voorzien van een lekker in de hand liggend handvat. Dan de mallen, die zijn mooi en stevig uitgevoerd en gelakt. De mal houder is een verhaal apart, ook daar is goed over nagedacht. De klemmen zijn verstelbaar en de geleiders zorgen er voor dat het geheel ontzettend stevig in elkaar zit. Ook op de stamper zit een mooi stevig blok nylon waardoor deze goed door de buis heen schuift. Op de achterkant van de buis waar de klei in komt zelfs nog ruimte voor de mallen waardoor je deze mooi op kan bergen en altijd bij de hand hebt. Een schraper om het geheel schoon te maken zit er ook bij. Kortom een mooi compleet.pakket. Een weldoordacht ontwerp uitgevoerd in een degelijke kwaliteit. Voor degene die nog opzoek is naar een kleipers een absolute must have!

Willem Schilder, 9-10-2019

 

Foto van Willem Schilder Foto van Willem Schilder Foto van Willem Schilder
Foto van Willem Schilder Foto van Willem Schilder Foto van Willem Schilder

 

Leonoor heeft ook wat foto`s opgestuurd!

 

leonoor 01leonoor 02leonoor 04

 leonoor 05leonoor 03

 

Leonoor, 1-12-2019

Soms moet je wat meer moeite doen om hem op te hangen! Carla heeft hier handig gebruik gemaakt van de H balk die door haar atelier loopt. Haar man is instrumentenmaker dus die heeft daar een handige constructie voor gemaakt.

carla
Carla, 17-12-2019