Kleivormpers

Je hebt het al gelezen op de voorpagina, maar wij, van Dreams Of The Mind hebben besloten om een kleivormpers op de markt te zetten, in kleine aantallen. Inmiddels zijn we hiermee tijdelijk gestopt. Misschien dat we nog een batch gaan maken, maar dat zal dan niet voor het eind van volgend jaar zijn.

Nog niet zo lang geleden had ik een gesprek met mijn mede collega Willem Schilder en hij vroeg mij of ik ooit eens een kleivormpers had gemaakt. Ik moest met nee antwoorden maar het had mij toch aan het denken gezet. Uiteindelijk heb ik dus een kleivormpers in 3D software uitgewerkt. Deze ga ik dus ook uitwerken in staal.

 

De kleivormpers is geen kopie van een andere maar is voledig opnieuw ontworpen. Voor kopierechten hoeft u dus niet bang te zijn....

 

Eerst ga ik het prototype bouwen om te kijken of alles klopt zoals ik het uitgedacht heb. Deze is al bijna klaar. Daarna ga ik er vijf maken, en later dit jaar nog eens vijf. Het eerste model gaat naar mijn vriend, Willem. En nu raad u het al, op de volgende tien kun je gaan inschrijven. Wees dus wel op tijd want het aantal dat gemaakt gaat worden, is beperkt.

 

We hebben een folder gemaakt waarin verdere details van de pers worden aangehaald inclusief het inschrijven in dit projekt en de prijs. Daarbij is het ook slim om de facebook pagina van Dreams Of The Mind te volgen. Maar hier zullen we ook de vorderingen bijhouden.

 

Mensen die hebben ingeschreven op een kleipers, zullen ook per mail op de hoogte worden gehouden.

 

Meer informatie, zoals filmpjes, zijn te vinden op de pagina "Documentatie".

 

We zijn uitverkocht. Op dit ogenblik is er nog niet besloten of er een derde ronde komt. Onze excuses!

 

 

Kleivormpers

 

Download voor de folder van de kleivormpers

download pdf
Facebook

 

kleivormpers