Andere sites...

Het keramieke portfolio van Marcel: dreamsofthemind.com

Merchandising van Dreams Of The Mind: shop.dreamsofthemind.com

Facebook pagina van "Dreams Of The Mind" met al het werk "in progress"

Facebook

Youtube kanaal van "Dreams of the Mind".

De kunst van het uitwerken

Daar zijn we het wel over eens, iets uitwerken wat in je hoofd zit, dat is een kunst. Maar soms ben je op zoek naar die ene tip of glazuur of wil je je gewoon verder ontwikkelen. Ik heb al mijn ideeën bij elkaar geschraapt en op deze website gezet. Het is een mooie verzameling aan tips en tricks geworden met als hoofddoel "How To" oftewel hoe iets te maken.

 

Ik geloof in kennis verspreiden, niet oppotten. Mijn kennis zou anders vergaan als ik niet meer leef, zonde toch? En voor jou als keramist, zorgt deze kennis misschien weer voor het mooi uitwerken van je werkstuk. Uiteindelijk hoop ik dat jij je kennis ook weer verspreid zodat de volgende nog mooier werk kan maken. Want, je bent het toch met me eens, hoe meer kennis, hoe beter jij en anderen de kunst van het uitwerken kunnen beheersen......

Printen?

De meeste artikelen hebben onderaan een gele printknop. Deze kun je gebruiken om....juist, de pagina uit te printen. Je krijgt in een pop-up te zien hoe de tekst met foto`s eruitziet en daarna kun je links boven in de pop-up opnieuw klikken op "Afdrukken". Daarna krijg je de gebruikelijke afdrukdialoog te zien.

 

Contact

Wil je mij nog iets vragen of heb je mooie tips, laat het mij weten en stuur me een berichtje via het contact formulier. Het is ook mogelijk om foto`s en andere bestanden mee te sturen.

Waarheid....

Let op, veel van de artikelen komen uit mijn eigen ervaring, uit mijn eigen ideeën voor. Dit is dus voor mij mijn waarheid. Ik ben ook nog lerend en neem graag meer kennis op, maar dit is voor nu voor mij kloppend. Het kan zijn dat jij er anders over denkt en dat is je goed recht.En je mag het mij altijd laten weten via het contact formulier.