banner_info.webp
Info
Shadow

Waarom?

De bedoeling van deze website is, om mensen die graag creatief willen zijn, het voor hen ook mogelijk te maken dat te kunnen doen. Een opleiding of cursus is tegenwoordig best wel prijzing. Dat betekend voor diegene die niet zo`n opleiding of cursus kunnen volgen, dat zij naast de boot vallen. Dat wil Marcel nou juist zien te voorkomen.

Let op!

Marcel gaat ervan uit dat diegene die de site bezoekt, zijn of haar grenzen kent wat betreft de kennis. Daar bedoelt hij mee dat je veilig weet te werken met zoel elektriciteit, gevaarlijke stoffen en dergelijke. Ga daar met gepast respect mee om. Ligt dit buiten je comfortzone, laat het dan een ander doen maar kijk wel altijd mee. Zo leer je er ook wat van. Wat betreft de info die Marcel deelt, het is zijn ervaring wat hij deelt. Ben je er niet mee eens, dan mag dat en anders mag je altijd om extra info vragen via de contactpagina.

Beetje de weg kwijt?

We kunnen voorstellen dat de nieuwe site wat verwarrend overkomt. Maar niet getreurd, Marcel heeft een korte video gemaakt waarin hij het een en ander uitlegt.