Hoe doe je.... ?

Hoe doe je iets? Dat is niet moeilijk, gewoon doen. Maarrr, ietwat kennis van de basis of vervolg maakt het doen wel wat makkelijker, toch? En uiteindelijk wil je graag iets neerzetten wat aan jouw idee beantwoordt en wat naar jouw zin is. Daarom, hoe doe je iets?

 

Links in het menubalk zie je een tal aan mooie onderwerpen. Niet alleen theorie maar ook schema`s, zelfbouw en handige tips en tricks. Ik zal deze in het kort behandelen. Het moet immers wel een beetje makkelijk en leuk blijven.

 Moeilijkheidsgraad

 Voor het gemak heb ik een moeilijkheidsgraad ingevoerd. Bij elk onderwerp zie je bovenin een aantal sterren die overeen komen met de moeilijkheidsgraad van het onderwerp waarover het artikel gaat. Laat je niet ontmoedigen en probeer het gewoon. Je weet dan gewoon wat je te wachten staat.

 

De verklaring:

Dit zou voor iedereen geschikt moeten zijn. Sommige reeksen beginnen met 1 ster en lopen vervolgens op. Als je begint aan een reeks, dan kun je met een gerust hart ook die met meerdere sterren aan.  ster
Twee sterren is geschikt voor iemand die al eens met klei gewerkt heeft en het soms nog doet.
 sterster
 Drie sterren is geschikt voor een persoon die regelmatig met klei werkt, zowel alleen of in groepsverband. Die ook weet te werken met de basis gereedschappen.
 stersterster
Vier sterren is geschikt voor iemand die soms een expositie doet en al redelijk bedreven is in het werk met klei maar het nog niet op professionele basis doet.
 sterstersterster